Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

Kontakta oss

Om Karlavägen 31

Karlavägen 31 c/o Natur & Kultur är en boksajt för det mest aktuella från Natur & Kultur, en plats där du kan lära dig mer om det vi tycker är viktigt. Vi ger inspiration, sållar och sätter böckerna i en kontext för att du ska slippa leta efter din nästa läsupplevelse. Läs mer

Vill du skicka brev är adressen:
Karlavägen 31
c/o Natur & Kultur
Karlavägen 31
114 31 Stockholm

 

Vill du skicka mejl är adressen:
hej@karlavagen31.se

Inte helt otippat sitter vi på Karlavägen 31 i Stockholm.

Genom att köpa en
bok från Natur & Kultur stöttar du det demokrati­främjande arbete till vilket delar av vårt överskott går.

Frågor gällande böcker

Undrar du när nästa del i en serie kommer, vilka faktaböcker som får ditt barn att börja läsa eller vad du som älskar bortglömda klassiker bör spana in härnäst? Slänga iväg ett mejl till någon av våra PR-ansvariga inom relevant område så tipsar vi dig! 

Frågor gällande böcker:

Ami Mörén
PR-ansvarig för skönlitteratur
Telefon: 08-453 86 95

Jill Eriksson
PR-ansvarig för illustrerad fakta
Telefon: 08-453 87 23

Kristina Billow
PR-ansvarig för sakprosa
Telefon: 08-453 86 45

Olivia Borg
PR-ansvarig för barn- och ungdom
Telefon: 08-453 86 40

Frågor gällande ekonomi & försändelser

Har du frågor om din order, var paketet befinner sig eller andra ekonomirelaterade spörsmål, vänligen besök kundservice-sidan eller kontakta kundservice. De är urtrevliga och svarar snabbt och informativt på dina frågor.

E-post: kund@sdist.se
Telefon: 0290-76 76 80
Vardagar kl 9-16
Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 24 timmar.

Bli författare

Har du en briljant bokidé som du tror skulle passa in i Natur & Kulturs utgivningslinje? Skicka in ditt synopsis eller manus till relevant redaktion för övervägande. Vi tar helst emot ditt material via mejl, och hör av oss med besked inom tre månader. Tänk på att inte skicka in originalmanus, bilder eller illustrationer, eftersom vi inte kan returnera dessa. Vi har heller ingen möjlighet att komma med individuell feedback. Om du vill ha en utförlig bedömning av ditt manus så vänd dig till Författarcentrum som erbjuder lektörsutlåtanden mot en avgift.

Illustrerad fakta

Illustrerad fakta ger ut böcker inom mat, dryck, odling, hantverk och natur med ett tydligt från grunden-fokus och internationell hög nivå. Har du en idé som skulle passa inom något av dessa områden är du välkommen att skickar den till:

manus.illustreradfack@nok.se

Sakprosa

Sakprosa ger ut böcker inom samhällsdebatt, reportage samt biografier. Har du en idé som du tror skulle passa in så skicka ett utförligt synopsis eller manus till:

manus.sakprosa@nok.se

Skönlitteratur

Skönlitteratur ger ut romaner som speglar vår omvärld. Har du skrivit en roman som skulle passa in i vår utgivning är du välkommen att skicka in manuset tillsammans med ett synopsis och ett kort följebrev till:

manus.skonlitteratur@nok.se

Historia

Historia ger ut böcker om det nära och fjärran förflutna, svenskt såväl som utländskt. Har du en idé som du tror skulle passa i vår utgivningslinje är du välkommen att mejla in den till:

manus.historia@nok.se

Barn och ungdom

Barn och ungdom ger ut bilderböcker, kapitelböcker, fakta­böcker och ungdomsromaner. Har du en bokidé som skulle passa in i vår utgivning är du välkommen att skicka manuset tillsammans med ett synopsis och ett kort följebrev. Vi tar helst emot manus i 12 punkter och 1,5 radavstånd. Skicka din idé till:

manus.barnbok@nok.se

Press

För frågor gällande press­bilder, recensions­exemplar, kataloger, författar­besök och utgivnings­datum, vänligen besök press­rummet på nok.se.

Återförsäljare

Är du återförsäljare och vill komma i kontakt med våra säljare, eller vill du rent av börja sälja våra böcker? Då är du varmt välkommen att besöka vår återförsäljar­webb här.