Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

Knopar som förenklar ditt liv

av Miki Anagrius

Från att hissa upp cykeln i taket till att hjälpa barnen att dra upp blixtlåset – det finns en knop för alla tillfällen.

Med rätt knop går det snabbt att göra smarta lösningar som förenklar vardagslivet. Miki Anagrius visar hur du hjälp av enkel knopkunskap kan bunta ihop tidningarna på väg till återvinningen, bära vattenflaskan över axeln, justera höjden på amplar och taklampor, binda ihop söndagssteken med färska örter, hissa upp cykeln i taket, knyta fast grejerna på pakethållaren på väg hem från Posten, göra ett eget koppel, knyta skosnöret så att det inte lossnar, göra ett senilsnöre till solglasögonen och slå den perfekta knopen för att bära hem flaskorna från Systembolaget.

Det är enkelt, underfundigt – och snyggt!

Boken innehåller tydliga steg för steg-beskrivningar till 15 knopar för 40-tal olika vardagsproblem, och fokus ligger på användningsområden snarare än på antalet knopar. Det är en modern knopbok för vardagen, och en blandning mellan hantverk och problemlösning. Kort och gott: Livsnytta för vardagslivet i storstaden.

Knopar som förenklar ditt liv vänder sig både till dig som gillar pyssliga projekt, och till dig som vill lösa vardagsproblem. Kanske har du tidigare gått igång på böcker som Tälj!, Trä och Herbariet, och är sugen på ännu ett klassiskt ämne på ett nytt sätt.

 

Miki Anagrius är fotograf, klättrare och knopnörd. Hans intresse har vuxit ur aktiviteter som båtliv och klättring, men har också förenklat hans vardags- och yrkesliv.

Läs mer

Produkttaggar
EXTRA INFORMATION OM BOKEN:
  • Mediatyp: Inbunden
  • Utgiven: 2018-06-04
  • ISBN: 9789127157019
  • Sidantal: 141
  • Mått: 165 x 225 x 18 mm
  • Vikt: 504 g
Lagerstatus: I lager

Så minskar vi vårt klimatavtryck

Efter att ha tassat kring de ekologiska hyllorna i mataffären i åratal är 2018 året då vi fullt ut satsar på att minska vår klimatpåverkan. De här är våra sex förbättringsområden för året.

Senast visade produkter