Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

Smartare än din telefon

av Siri Helle

Bli lyckligare och klokare med ett smartare förhållningssätt till din telefon.

Det här är en uppmuntrande och lättsam självhjälpsbok som du faktiskt blir pigg och glad av. Utan pekpinnar berättar författaren Siri Helle om hur du tar kontrollen över din mobil och sätter fokus på det som är viktigt.

Trots att larmrapporter vittnar om hur mobilen gör oss ängsligare, stressade och rent av deprimerade, är det svårt att tänka sig en tillvaro utan alla de möjligheter som ryms i en smartphone. Så finns det ett alternativt förhållningssätt till tekniken, som inte förutsätter digital detox och skärmfri tid? Ett sätt där vi använder mobilen till att främja hälsa snarare än att stjäla tid och exploatera våra brister?

I boken Smartare än din telefon rensar författaren Siri Helle bland myterna och missförstånden kring hur vi påverkas av våra mobiler. Hon ger tips, råd och förklaringar till varför telefonerna är konstruerade som de är. Boken är en enkel guide till hur du återtar kontrollen över ditt mobilanvändande och fokuserar på det som är viktigt.

Det här är ett boktips till dig som inte kan gå på toaletten utan att ta med dig mobilen, eller som kollar av instagramflödet fler gånger i timmen – men som vill få hjälp med att ta kontroll över dina vanor och därmed hur du mår mentalt. Kort sagt: En självhjälpsbok för dig som är beroende av din smartphone.

Läs mer

Produkttaggar
EXTRA INFORMATION OM BOKEN:
  • ISBN: 9789127824362
  • Mediatyp: Inbunden
  • Utgiven: 2019-01-04
  • Sidantal: 182
  • Vikt: 340 g
  • Mått: 133 x 203 x 18 mm
Lagerstatus: I lager

Bästa boktipsen till påsk

Ni önskade - här är den ultimata läslistan inför påskledigheten. 

5 tips på hur du bryter dina digitala ovanor

I boken Smartare än din telefon av psykologen Siri Helle får du praktiska råd på hur du kan använda din mobil för att öka ditt välbefinnande.

Senast visade produkter